İngiltere Otelleri

Sıralama:
  • Otel Ara
  • Tur Ara
  • Uçak Ara
 
0
0
Tamam
Uçuş Ekle
0
0
0
  • En fazla 9 yolcu ile arama yapılabilir.
  • Bebek ve Koltuklu Bebek sayısı toplamı Yetişkin sayısına eşit veya daha az olmalıdır.
TAMAM
Ekonomi
TAMAM
Sonuçları Sırala

Londra / London

Holıday Inn Brentford Lock An Ihg Hotel

Oda Kahvaltı

Standard Room

Detaylar

73,32 2.624,68
0 yorum baz alınarak TripAdvisor seyahat sever puanı 5 üzerinden

Londra / London

Novotel London Brentford

Sadece Oda

Superıor Twın Room, 2 Twın Beds

Detaylar

73,64 2.636,21
0 yorum baz alınarak TripAdvisor seyahat sever puanı 5 üzerinden

Londra / London

Hılton London Croydon

Sadece Oda

Room, 1 Kıng Bed

Detaylar

76,29 2.731,21
0 yorum baz alınarak TripAdvisor seyahat sever puanı 5 üzerinden

Londra / London

Kıngs Cross Inn Hotel

Sadece Oda

Twın Room, 2 Twın Beds

Detaylar

92,45 3.309,53
0 yorum baz alınarak TripAdvisor seyahat sever puanı 5 üzerinden

Londra / London

Best Western Chıswıck Palace Suıtes

Sadece Oda

Standard Room, 1 Double Bed, Non Smokıng

Detaylar

93,13 3.334,03
0 yorum baz alınarak TripAdvisor seyahat sever puanı 5 üzerinden

Londra / London

Ibıs London Stratford

Sadece Oda

Room, 1 Double Bed (Sweetroom)

Detaylar

100,23 3.588,21
0 yorum baz alınarak TripAdvisor seyahat sever puanı 5 üzerinden

Londra / London

Kensıngton Court Hotel

Oda Kahvaltı

Double Room

Detaylar

101,82 3.645,21
0 yorum baz alınarak TripAdvisor seyahat sever puanı 5 üzerinden

Londra / London

Holıday Inn London Heathrow Bath Road An Ihg Hotel

Sadece Oda

Standard Room, 1 Queen Bed Wıth Sofa Bed

Detaylar

102,20 3.658,71
0 yorum baz alınarak TripAdvisor seyahat sever puanı 5 üzerinden

Londra / London

Best Western Corona

Sadece Oda

Standard Room, 1 Double Bed, Non Smokıng

Detaylar

106,45 3.810,86
0 yorum baz alınarak TripAdvisor seyahat sever puanı 5 üzerinden

İngiltere Otelleri ve Fiyatları & İngiltere Tatili

Birleşik Krallık sınırlarında yer alan İngiltere, kültürel zenginliği ve tarihiyle tatil severlerin dikkatini çeken ülkelerden biri. Bu yıl, köklü üniversiteleri ve alışveriş caddeleri ile adından söz ettiren İngiltere’de tatil yapmak istiyor olabilirsiniz. Konaklama noktasında öne çıkan İngiltere otelleri hemen hemen her gezginin aradığını bulacağı niteliğe sahip. Siz de hafızalara kazınan bir Avrupa tatili için İngiltere otelleri arasında seçim yapabilirsiniz.

İngiltere Otelleri

İngiltere’de otel arayanları sayısız alternatif bekliyor. Masalsı ülke İngiltere’de yaptığınız tatili unutulmaz kılacak her şey dahil otellerden pansiyonlara kadar çeşitli konaklama seçeneğine göz atabilirsiniz.

Her Şey Dâhil Oteller

Her şey dâhil İngiltere otelleri, şehrin büyülü ambiyansını yaşarken lüksten ödün vermek istemeyenlerin tercihi. Tatil boyunca ihtiyaç duyabileceğiniz her aktivite ve imkânı bulabileceğiniz bu oteller, merkezde olabileceği gibi izole noktalarda da bulunuyor. Konfor arayışına en iyi şekilde yanıt veren her şey dâhil otellerde hizmet kalitesini zirvede yaşayabilirsiniz.

5 Yıldızlı Oteller

5 yıldızlı İngiltere otelleri ile premium hizmetin sınırlarını yaşayabilirsiniz. Ülkenin tarihi dokusunu yansıtan otellerin yanı sıra kendi ambiyansını içeren 5 yıldızlı tesisler de mevcut. İş ve turistik amaçlar için kullanılabilecek oteller, sıcak ve konforlu odalarıyla beğeni topluyor.

4 Yıldızlı Oteller

4 yıldızlı oteller, İngiltere seyahati yapan tatilcilerin sık tercih ettiği tesis türlerinden biri. Bu oteller, güler yüzlü çalışanları ve müşteri beklentilerini karşılayan hizmet düzeyleriyle beğeni topluyor. Daha kısıtlı bütçeyle kaliteli ve konforlu bir tatil yapmak istiyorsanız 4 yıldızlı otellere şans verebilirsiniz.

3 Yıldızlı Oteller

Sevdiklerinizle birlikte stresten uzak vakit geçirmek için 3 yıldızlı İngiltere otellerini değerlendirebilirsiniz. Konaklamaya daha az bütçe ayırmak ve böylece ülkenin değerlerini daha fazla keşfetmek üzere 3 yıldızlı oteller son derece uygun bir alternatif.

Balayı Otelleri

İngiltere balayı otelleri, sevdiğiniz insana “evet” dedikten sonra hayatınızın en özel anını geçirmeye uygun. Ülkenin çeşitli bölgelerindeki tesislerde balayınızın kusursuz geçmesi için her detay düşünülmüş durumda. Siz de balayı tatilinizi unutulmaz kılacak İngiltere otelleri arasında tercihte bulunabilirsiniz.

İngiltere Otel Fiyatları

Her bakımdan nitelikli bir İngiltere tatili yapmak için etkili bir bütçe planlamasına ihtiyacınız var. Bütçe planlamasında şüphesiz en önemli nokta konaklama. İngiltere otel fiyatları hemen hemen her kişinin bütçesine uygun bir alternatife sahip. Tesislerin ücretini belirleyen birçok etken var. İngiltere otel fiyatlarını etkileyen unsurlar şöyle;

  • Tesisin sahip olduğu konsept, fiyatı doğrudan etkiliyor. İngiltere’de her şey dâhilden pansiyona kadar birçok otel türü bulunuyor.
  • Konaklamanın yapılacağı gün sayısı da ücreti belirliyor.
  • Tesiste konaklayacak kişilerin sayısı, fiyatı etkileyen noktalardan biri. Bu noktada apart oteller ve pansiyonlar doğru seçenek olabilir.
  • Konaklamaya konu olan otelin hizmet kapsamı da ücreti belirleme noktasında önem taşıyor.

Tüm bu etkenlerin yanı sıra konaklamanın yapılacağı sezon da, tesisin ücretini etkiliyor. Yükseltinin nadir görüldüğü İngiltere’nin büyük bölümü geniş çayırlardan oluşuyor. Ayrıca ülkede hâkim olan iklim yağışlı ve ılıman özellikte. Bu da ülkenin dört mevsim boyunca ziyarete uygun olmasını sağlıyor. Ancak ülkenin tarihi destinasyonlarını keşfetmek isteyenler bilhassa Mayıs ve Ekim ayları arasındaki zaman dilimini tercih ediyor. İngiltere otel rezervasyonu için bu zaman dilimi öncesini tercih ederek bütçe dostu bir tatil yapabilirsiniz.

İngiltere Otelleri'nde Erken Rezervasyon Avantajları

İngiltere otelleri arasından kendinize ve tatil amacınıza uygun olanı tercih ettikten sonra erken rezervasyon seçeneğini kullanabilirsiniz. Sezon öncesi yapılan rezervasyonlar, ideal imkânları sunan lüks otellerde daha ekonomik ücretlerle kalmayı sağlıyor. Tatile gitmeyi planladığınız mevsimden birkaç ay önce rezervasyon yaptırarak Avrupa tatilinden aldığınız keyfi bir üst noktaya taşıyabilirsiniz. Bunun için Coral Tatil’in ayrıcalıklı ve size özel seçeneklerini inceleyebilir ya da danışma hizmeti almak için Canlı Destek’ten ulaşım sağlayabilirsiniz.

İngiltere Popüler Tatil Yerleri

Akıllara kazınan bir İngiltere tatili için ziyaret edebileceğini birçok destinasyon var. İngiltere’ye tatile gelenlerin en sık tercih ettiği yerleşim noktaları hakkında bilgi sahibi olmak üzere aşağıdaki başlıklara göz gezdirebilirsiniz.

Londra

İngiltere Londra ile âdeta özdeşlemiş bir ülke. Avrupa’nın en büyük metropol alanına sahip olan Londra, kültürel dokusu ve tarihe tanıklık eden yapılarıyla beğeni topluyor. Ülkenin başkenti olma özelliğiyle tanınan şehrin modaya yön veriyor olması da dikkat çekici. Üstelik şehirde her ziyaretçinin arayışına ve bütçesine uygun bir otel bulmak mümkün. Hemen Londra otelleri arasında seçim yaparak ülkenin nabzının attığı bu şehirde konaklama fırsatı bulabilirsiniz.  

Liverpool

Bilinen bir diğer ismiyle “Beatles’ın Evi” zengin kültürel birikimi ve çarpıcı gece hayatıyla öne çıkıyor. Birçok kişi Liverpool’u köklü futbol kulübü ile tanıyor. Burada tatil yapma gibi bir düşünceniz varsa sizi bol eğlence ve alışveriş keyfi bekliyor.

Brighton

East Sussex bölgesinde konumlanan Brighton, İngiltere tatilini sahil kesiminde yapmak isteyenlerin favorisi. Asya stili mimarisiyle nam salmış şehir, doğanın sunduğu güzelliklere kalbini açmak isteyenlerin uğrak noktası oluyor. Konaklama tercihinizi bu sahil yerleşkesinden yana yaparak unutulmaz bir deniz tatili yapabilirsiniz.

Bristol

Batı Avrupa’da en büyük şehirlerden biri olan Bristol, sayısız sanatsal aktivitesiyle diğer bölgelerden ayrılıyor. Kentteki tarihi yapıların yanı sıra müzikal aktiviteler de ilgi çekiyor. Burada tatil yapma gibi bir düşünceniz varsa kapsamlı bir gezi programı hazırlamakta fayda olabilir. Bu programda Harbourside, Old City ve West End olmazsa olmazlardan.

İngiltere Tatiliniz için Tüyolar

İngiltere otelleri size ve sevdiklerinize birçok alternatif sunuyor. Avrupa tatilinizde lüks otellerde kalabileceğiniz gibi ülkenin kendine has ambiyansını yansıtan Country House’larda konaklayabilirsiniz. Şayet konaklamaya ayırdığınız bütçenin belli bir seviyeyi aşmamasını istiyorsanız 3 yıldızlı otellere ve pansiyonlara şans verebilirsiniz. Her bakımdan kusursuz bir İngiltere tatili için aşağıdaki noktaları dikkate alabilirsiniz;

  • Ülkedeki trafiğin tersten aktığını bilmeli ve karşıdan karşıya geçerken temkinli olmalısınız.
  • İngiltere’de yılın dört mevsiminde yağış görmek mümkün. Bu yağışlar aniden geldiğinden valizinize ince bir yağmurluk ekleyebilirsiniz.
  • Ülkede yaygın olarak kullanılan priz türü üçlü priz. Elektronik cihaz kullanımında sorun yaşamamak adına ek adaptör getirmeyi düşünebilirsiniz.

Ülkeye geliş zamanınızı mayıs ayında düzenlenen Chelsea Çiçek Fuarı’na ya da ağustos ayında kutlanan Notting Hill Karnavalı’na denk getirebilirsiniz. Bu sayede Avrupa tatilini daha dolu dolu geçirebilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

İngiltere tatilinden dönüşte hediye almak anıları hatırlamak adına iyi olabilir. Bu noktada herhangi bir hediyelik eşya dükkânında Birleşik Krallık bayrağını içeren eşyalara yönelebilirsiniz. Londra’nın ikonik telefon kulübesi, Big Ben saat kulesi ve çift katlı kırmızı otobüs gibi hediyeler son derece uygun.

İngiltere’ye gelen ziyaretçileri çoğunlukla “Fish and Chips” adıyla bilinen balık ve patates kızartması karşılıyor. Bunun yanı sıra meşhur İngiliz kahvaltısı ve İngiliz çayı da bilinen lezzetler arasında yer alıyor. Her şey dâhil İngiltere otelleri bünyesinde sunulan lezzetler ile ülkenin yemek kültürünü keşfetme fırsatı bulabilirsiniz.

Newcastle, Londra ve Manchester; İngiltere’nin gece hayatının kalbini oluşturuyor. Bu şehirlerdeki gece kulüpleri ve barlar, tatili eğlenceyle geçirmek isteyenlerin ihtiyacını karşılıyor. Daha küçük şehirlerde ise geleneksel atmosferi ve tarihi dokuyu sunan publar öne çıkıyor.