Tur Adı | Tur Hareket Tarihi | Double Odada Kişi Başı | Tek Kişilik Oda | Extra Yatak | 0-1.99 Yaş | 2-11.99 Yaş | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
MS Royal Ruby İle Nehir Gemisi Antik Mısır Gizemli Nil Nehri Turu 2025 MS ROYAL RUBY 4 * Hotel Azur Hurgada / 4 * Hotel Barcelo Pyramids Kahire 6 Gece 7 Gün Pegasus Airlines ile | 29.03.2025 - 04.04.2025 | 1.749,00 EUR | 1.949,00 EUR | 1.749,00 EUR | 400,00 EUR | 400,00 EUR | Sizi Arayalım |
MS Royal Ruby İle Nehir Gemisi Antik Mısır Gizemli Nil Nehri Turu 2025 MS ROYAL RUBY 5 * Hotel Swiss Hurgada / 5 * Hotel Ramses Hilton Kahire 6 Gece 7 Gün Pegasus Airlines ile | 29.03.2025 - 04.04.2025 | 1.849,00 EUR | 2.049,00 EUR | 1.849,00 EUR | 400,00 EUR | 400,00 EUR | Sizi Arayalım |
5*DLX MS ROYAL RUBY NEHİR GEMİSİ ile
ANTİK MISIR & GİZEMLİ NİL NEHRİ TURU
Hurgada (1) – Luksor – Edfu – Esna – Asvan – Ebu Simbel – Kahire (1)
PEGASUS HAVAYOLLARI / 6 GECE – 7 GUN
29 MART 2025 (ŞEKER BAYRAMI)
“TÜM TURLAR & ÖĞLE YEMEKLERİ DAHİL”
“OTELLERDE YARIM PANSİYON KONAKLAMA”
“GEMİDE TAM PANSİYON KONAKLAMA”
01.GÜN SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI – HURGADA – LUXOR 29.03.2025
Sabiha Gökçe Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde buluşarak check-in işlemlerimizi tamamlıyor ve sonrasında Pegasus Havayollarının PC624 tarifeli seferi ile Hurgada uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Varışımıza istinaden havalimanında bizleri bekleyen özel aracımız ile dinlenmek üzere otelimize geçiyoruz. Odalarımızda dinlendikten sonra kahvaltımızı otelde alıp Luksor’da bulunan gemimize geçmek üzere Hurgada’dan ayrılıyoruz. Check in işlemlerinin ardından Mısır’daki en büyük tapınak kompleksi olan Karnak Tapınağını ziyaret etmek üzere gemiden ayrlıyoruz. UNESCO Dünya Mirası Listesinde yer alan, Dünyada bugüne kadar inşa edilmiş en geniş antik yapı olan Karnak Tapınağını gezdikten sonra gemiye transfer ve öğle Yemeği. Öğle yemeğimizin ardından dünyanın en büyük açık hava müzesinin bulunduğu Luksor’da 9. Firavun tarafından eski Mısır Tanrılarının en büyüğü Amon adına inşaa ettirilmiş Luksor Tapınağını gezeceğiz. Açık hava müzesini andıran tapınak gezimizin ardından gemimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama gemide.
02.GÜN LUXOR – ESNA - EDFU 30.03.2025
Kahvaltının ardından Krallar Vadisi turumuz için hareket ediyoruz. Kral mezarlarını gezdikten sonra ilk kadın firavun Hatşepsut anısına yaptırılan Hatşepşut Tapınağını da göreceğiz. Kraliçe Hatşepsut’a ait ,mezar tapınaklarının en eskisi Hatşepşut’u gezdikten sonra gemimize dönüyoruz ve öğle Yemeğimizi alıyoruz. Gemi Edfu’ya haraket edecektir. Akşam yemeğimi ve konaklama gemide.
03.GÜN EDFU – KOM OMBO – ASWAN 31.03.2025
Kahvaltının ardından Şahin Başlı Horoz Tapınağı olan M.Ö. 57 yılında tamamlanan Edfu Tapınağını gezeceğiz. Kom Ombo’ya doğru hareket edecek. Öğle yemeği gemide. Yemek sonrası Nil ırmağı kıyısında, Timsah & Şahin Tanrı Tapınağı olan Kom Ombo Tapınağını ziyaret ediyoruz. İyilik tanrısı Horus ve kötülük tanrısı Sobek yani 2 tanrı tarafından paylaşılan tek tapınak olan Kom Ombo içerisindeki kabartmalar, burayı daha sonra kilise olarak kullanan Kıptiler tarafından silinmiştir. Nil ırmağının taşmaları ve depremler sonucu zarar görmüş tapınağın taşlarından başka inşaatlarda kullanılmak üzere kullanılmıştır. Aswan’a hareket. Akşam yemeğimi ve konaklama gemide.,
04.GÜN ASWAN – EBU SIMBEL – ASWAN 01.04.2025
Bugün erken kahvaltımızı kumanya olarak alacağız. Özel aracımız ile Abu Simbel’e hareket ediyoruz. Varışta muhteşem bir başyapıt olan Abu Simbel Tapınağını geziyoruz. Bu tapınak Güney Mısırda Firavun 2. Ramses tarafından düşmanlarına ne kadar güçlü olduğunu göstermek ve eşi Nefertari’ye sevgisini için yaptırılmıştır. Simbel dağının içerisi oyularak yapılan tapınak, Aswan Barajı yapımında sular altında kalma tehlikesine karşı, UNESCO liderliğinde 6 sene süren çalışma sonrası geriye taşınmıştır. Bu büyüleyici gezinin ardından özel aracımızla Aswan’a dönüyoruz. Asvan’a varışımızla birlikte gemimize binecek ve limandan ayrılacağız. Öğle yemeğimiz gemimizde olacak. Yemeğin ardından gezimize baraj yapımından önce UNESCO Nubiye Projesi kapsamında sökülmüş ve Agilkia adasına taşınmış Filai Tapınağı ile devam edeceğiz. Gezilerimizin ardından Nil Nehrinin huzurlu manzarasını geleneksel yelkenli Felluca ile çıkaracağız. Tur sonrası gemiye transfer. Akşam yemeğimi ve konaklama gemide.
05.GÜN KAHIİRE 02.04.2025
Sabah kahvaltının ardından gemiden çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. “Gize Piramitleri Turu” için bizleri bekleyen özel aracımız ile Aswan – Kahire uçuşumuzu gerçekleştirmek üzere Havaalanına transferimizi sağlıyoruz. İlk durağımız Dünya’nın yedi harikasından birisi olan ve isimlerini yaptıran firavunlardan almış Keops, Kefren ve Mikerinos piramitleri olacaktır. Binlerce yıl önce yapılan ve gizemlerini hala koruyan bu 3 piramit, aralarında Pisagor üçgeni olacak şekilde tasarlanmıştır. Pisagor’dan yıllar önce yapılan bu piramitler Mısırlıların çok gelişmiş matematik ve geometri bilgileri olduğunu göstermektedirler. Gizemli piramitleri gezdikten sonra kafası Firavun, gövdesi aslan şeklinde olan , doğan güneşi ve firavun için yeniden dirilişi temsil eden Sfenks’i göreceğiz. Pençelerinin arasında tapınak bulunan, “yaşayan heykel” Sfenks’i gezdikten sonra öğle yemeğimizi alacağız. Yemek sonrası Mısır'ın antik başkenti Memphis'te bulunan, basamaklı Piramit olarak da bilinen Sakkara Piramit’ini gezeceğiz. Dünya üzerinde taştan yapılan ilk büyük anıt olarak kabul edilen Sakkara Piramit’ini gezdikten sonra otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelde.
06.GÜN KAHIİRE 03.04.2025
Kahvaltımızın ardından 7000 yıllık tarihi ile en eski medeniyetlerden birisi olan Mısır’ın eski şehir merkezini ve Mohamed Ali Cami ile Han El Halil Bazaar'ı gezeceğiz. Öğle yemeğini turumuz sırasında yerel bir restoranda aldıktan sonra şubat 2017’de kısmen açılan ancak daha sonra 3 Nisan 2021’de görkemli bir şekilde açılan Mısır Medeniyetler Müzesine gideceğiz. Tarih öncesi çağlardan günümüze 50.000 eserden oluşan bir koleksiyon sunan Müze’de ayrıca 18’i kral ve 4’ü kraliçelere ait olmak üzere toplam 22 adet mumya da bulunmaktadır. Turlar bitiminde şehri dilediğiniz gibi keşfetmeniz için serbest zaman verilecek. Rehberimizin belirleyeceği saatte buluşuyor ve havalimanı transfer oluyoruz. Pasaport ve bagaj işlemleri sonrası uçuş saatimize kadar dinlenme.
07.GÜN KAHIİRE – SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI 04.04.2025
Yeni günün ilk saatlerinde Pegasus Hava yollarının PC637 tarifeli seferi ile İstanbul’a 03:15’ de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile saat 06:45’de Sabiha Gökçen Havalimanına varış. Turumuzun sonu
UÇUŞ SAATLERİ
29.03.2025 PC 624 İstanbul - Hurghada 00:25 / 02:05
04.04.2025 PC 637 Giza - Kahire - İstanbul 03:15 / 06:45
BİLİNMESİ GEREKEN ÖNEMLİ NOTLAR
Fiyatlar iki kişilik odada kişi başı fiyatlardır.
Bu tura 14 yaşından küçük çocukları maalesef kabul edemiyoruz.
Otellerin giriş saatleri 15.00 – 17.00 arası / Çıkış saatleri 10:00 – 12:00 arasındadır.
Aynı destinasyon için alternatifli oteller verildiği ve/veya sadece kategori bilgisi verildiği durumlarda
konaklayacağınız otelleri gezi hareketinden 48 saat önce öğrenebilirsiniz.
Bazı durumlarda yoğunluk sebebiyle konaklayacağınız oteller değişebilir ancak otel standartı değişmemektedir.
Bazı otellerde yataklar TWIN olarak verilebilmektedir. Ancak konaklama esnasında otelden değişiklik talep edilebilir.
Satın alım yapmadan önce fiyatları kontrol etmenizi önemle rica ederiz.
DLX MS ROYAL RUBY gemisinde 4 gece 5 gün FRANSIZ BALKON kabin kategorisinde TAM PANSİYON konaklama
FİYATA DAHİL OLAN HİZMETLER
Fiyatlar iki kişilik odada kişi başı fiyatlardır.
Bu tura 14 yaşından küçük çocukları maalesef kabul edemiyoruz.
Otellerin giriş saatleri 15.00 – 17.00 arası / Çıkış saatleri 10:00 – 12:00 arasındadır.
Aynı destinasyon için alternatifli oteller verildiği ve/veya sadece kategori bilgisi verildiği durumlarda konaklayacağınız otelleri gezi hareketinden 48 saat önce öğrenebilirsiniz.
Bazı durumlarda yoğunluk sebebiyle konaklayacağınız oteller değişebilir ancak otel standartı değişmemektedir.
Bazı otellerde yataklar TWIN olarak verilebilmektedir. Ancak konaklama esnasında otelden değişiklik talep edilebilir.
Satın alım yapmadan önce fiyatları kontrol etmenizi önemle rica ederiz.
Kişi Başı Liman Vergileri 400.00 €
FİYATA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstereleri.
Yurtdışı çıkış fonu (İlgili bankalara veya havalimanındaki maliye veznesine yatırabilirsiniz).
Şehir vergileri
İç hat bağlantı uçuşları.
Vize ücreti. (Sınırda Kapı Vizesi) (50 USD) (Tüm yaş gruplarındaki normal/bordo pasaport hamili misafirlerimiz için geçerlidir. Yeşil Pasaportlu misafirlerimiz ÖDEMEZLER)
Seyahat güvence paketi (İptali kapsamaktadır.). 70 yaş üzeri misafirler için %100 surprim uygulanır.(35€)
İPTAL ŞARTALARI
Rezervasyon itibari ile ; 180 gün kalaya kadar kişi başı %10 / 179 - 150 gün %15 / 149-120 gün %25 /119 - 90n gün %30 / 89-60 gün %50 / 59-45 gün %60 / 44-30 gün %75 / 29-10 gün %90 / 9 günden az %100
34. Gemi içerisinde olası yaşanabilecek kazalarda yapılması gerekenler ile ilgili olarak tatbikat düzenlenir.Bu tatbikata katılımlar zorunludur.
35. Gemi içerisinde revir olup rahatsızlanma durumunda ilk müdahale yapılır. Gerekli durumda en yakın limanda tahliye gerçekleştirilir.
36. Gemide uğranılan Limanların değişikliği,iptali ve yanaşamama kararıını Gemi Kaptanı vermektedir,olumsuz hava koşullar ya da yanaşılan limanlardan gelen talimatlara göre revize edilebilmektedir.
37.Gemi İptal şartları paketi yapan tedarikçinin iptal şartlarına göre yapılmaktadır seyahat iptal sigortası almayan misafirler geminin iptal şartları doğrultusunda hareket etmek zorundadır. İptal sebebine bağlı olarak sigorta yapılmış ise sigorta firmasına başvuru yapılıp değerlendirme sonucu iade tutarıına karar verilmektedir.